PITA PYRAMIDE OUDENAARDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Pyramide Oudenaarde. Meer weten? Ontdek meer

15 okt 2022 om 21:01 The best ! Eten super lekker.
17 aug 2022 om 19:32 hier krijg je ECHT vlees op je broodje, heeeeeeerlijk ! en heel stipt
6 aug 2022 om 23:27 Besteld om om 20u te leveren.om 18.30u was de levering daar al... Wat als we niet thuis waren??! Frieten niet lekker,vlees was eetbaar maar dat was het dan ook,groenten niet vers,wortelen zelfs uitgedroogd en sla met bruine randen.
2 aug 2022 om 20:56 Frietjes waren nog rauw
4 mei 2022 om 22:50 Super lekker gegeten! Gaan zeker nog meer bestellen!
22 apr 2022 om 20:27 Very good A lot Also a lot of vegetables and fries Good for more then 1 person The red wine was exquisit , on a good temperature presented!
16 mrt 2022 om 20:19 Zeer lekker wel spijtig dat je niet weet wat welke het van u is
25 feb 2022 om 19:23 Heel lekker de maaltijd en ga zeker nog bestellen
13 feb 2022 om 19:10 Is de 2de maal die ik heb besteld en dit maal was alles perfect in orde en heel lekker
11 feb 2022 om 19:35 Ondanks de lange wachten voor de bezorging was het wat aan de lauwe kant maar was heerlijk de schotels
8 feb 2022 om 20:02 Het eten is lekker en bezorging ging ook vlot. Maar ik vind het te duur voor wat het is. Aan die prijs had ik meer verwacht.
2 feb 2022 om 23:44 Het eten was heel lekker , bovendien ook heel warm